[email protected]

Declaració de privadesa (BR)

Aquesta privatització és les updated on 31/05/2023 and applies to citizens and legal permanent residents of Brazil.

In aquesta privacy statement, we explain what we do the data we obtain about you via https://faiberti.com/ca. We recommend you carefully read this statement. El nostre processing és complet per a les necessitats de la legislació privada. That means, among other things, that:

  • we clearly state the purposes for which we process personal data. We do this by means of this privacy statement;
  • We aim to limit la nostra col·lecció de personal data per a una personal data requerida per legitimate purposes;
  • we first request your explicit consent to process your personal data en cases requiring your consent;
  • We take appropriate security measures per protegir la seva personal data i també requereix aquesta part de les processes personals data en la seva behalf;
  • We respect your right to access your personal data or have it corrector or deleted, at your request.

Si teniu algunes qüestions, o si teniu coneixement exactament quan heu datat per a vostè, si us plau contact us.

1. Purpose, data and retention period

We mai collect or receive personal information per a number de purposes connected with our business operations which mai include the following: (click to expand)

2. What if you don't provide us with your personal information?

Perquè no us provideu us per a la vostra informació personal, no és possible que us proviu per informar-vos, els productes o l'assistència que es seguin.

3. Sharing with other parties

We only share or disclose this data to operators for the following purposes:

4. Cookies

Our website utilitzeu cookies. Per a més informació sobre cookies, si us plau refer to our Cookie Policy

5. Disclosure practices

La discussió personal d'informació és que es requereix a la feina oa la cura ordre, a respondre a la fortalesa agency, a l'extent permet d'altres provisions de la vida, a la informació, oa la recerca en matter relatada a la publicitat pública.

La nostra pàgina web o l'organització és també, soldada, o involucrada en mergir o acquisition, les seves dades són discloses per als nostres advisers i any prospective de purchasers i s'han passat a les noves persones.

6. Security

We committed to the security of personal data. We take appropriate security measures to limit abuse of and unauthorised access to personal data. Aquest efecte és que només persones tenen accés a la seva data, que access a la data és protegida, i que les measures de seguretat són regularment reviewed.

7. Third-party websites

Aquest private statement no es pot aplicar al third-party llocs web connected by links a la nostra pàgina web. We cannot guarantee that these third parties handle your personal data a reliable or secure manner. We recomend you read the privacy statements of these websites prior to making use of these websites.

8. Amendments to this privacy statement

Reserveu els drets d'accés a les vostres privacy statement. És recomanable que consulteu aquesta informació normalment regularment per ordenar els canvis anuals. In addition, we will actively inform you wherever possible.

9. Accessing and modifying your data

Si teniu algunes qüestions, o bé heu tingut coneixements personals que tingueu per a vostè, si us plau contact us. Heu de posar-vos en contacte amb la informació prèvia. Your rights with respect to personal data:

  • confirmation of the existence of processing;
  • access to data;
  • correcció of incomplet, inaccurate, or outdated data;
  • anonymització, blocking, or deletion d'unnecessary, excessive, or processed data in disagreement with les provisions de General Law per la Protection of Personal Data (LGPD);
  • portability of data to another service or product provider, upon express request, en acord amb regulacions de la national authority, observing commercial and industrial secrets;
  • deleció de personal data processada amb el consent d'holder, excepte en els casos provided for in art. 16 dels generals de la Protection of Personal Data (LGPD);
  • information on public and private entities with which the controller shared data;
  • informació en la possibilitat de no providing consent i en les conseqüències denial.

Per exercir-se thes rights, please contact us. Si us plau referiu-vos al contacte detalls en el botó d'aquesta Privacy Statement.

Si us plau, tingueu en compte que clearly state que és, és que és cert que el que no és modify or delete any data de la persona.

10. Submitting a complaint

Per a la qual no satisfà la seva manera de fer-ho (a complacent about) per processar la seva personal data, teniu right to submit a complaint a la National Data Protection Authority (ANPD):


Autoridade Nacional de Proteção de Daus

Esplanada dos Ministeris,
Bloc C,
2n caminar,
CEP 70297-400 - Brasília – DF.
Website

11. Nens

El nostre lloc web no és designat per atraure children i no és el nostre intent per recollir personals data de children un age of consent in the country of residence. We therefore request that children under age of consent do not submit any personal data to us.

12. Contact details

Fai berti SL
C/ creus 1 - nau 1 - Celrà (Girona)
Espanya
Website: https://faiberti.com/ca
Email: faiberti@faiberti.com
Número de telèfon: 34 972 49 43 55

13. Data Requests

Per a most freqüentment submitted requests, ens ofereix la possibilitat de fer servir la data request form

×

Annex

Burst Statistics

Aquest lloc web utilitza Burst Statistics, una eina d'estadístiques que respecta la privadesa, per analitzar el comportament dels visitants. Per a aquesta funcionalitat nosaltres (aquest lloc web) recollim dades anònimes, emmagatzemades localment, sense compartir-les amb altres parts. Per a més informació, llegiu la Declaració de Privadesa de Burst.

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

Aquest web utilitza la Privacy Suite for WordPress des de Complianz per recopilar registres de consentiment. Per a aquesta funcionalitat, la vostra adreça IP s'anonimitza i s'emmagatzema a la nostra base de dades. Per a més informació, consulta la Declaració de privadesa de Complianz.

Desplaça cap amunt